Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
24. januar 2013

Godt samarbejde giver to prækvalifikationer

Inden for kort tid er Tækker Rådgivende Ingeniører i samarbejde med CEBRA a/s arkitekter blevet prækvalificeret til totalrådgivning til daginstitutioner på henholdsvis Frederikssundsvej i Brønshøj og Lyreskovskolen i Aabenraa.  

Daginstitutionen i Brønshøj indrettes dels i en eksisterende bygning og som nybyggeri. Den færdige institution forventes at indeholde 6 børnegrupper med i alt 102 børn. Den nybyggede del er på ca. 900 m², mens den eksisterende bevaringsværdige bygning forventes indrettet til administration, personalerum og depot, svarende til ca. 500 m².

  Prækvalifikation 2013

Projektet i Aabenraa omfatter totalrådgivning i forbindelse med opførelse af ny skole og SFO, der skal etableres delvist ved en om- og tilbygning til den eksisterende Bov Skole samt opførelse af nye bygninger på en byggegrund nord for den eksisterende skole. Det samlede ombygningsareal udgør ca. 2.000 m², mens det forventes, at der skal opføres mellem 8.000-8.500 m² nybyggeri.

Udover CEBRA a/s arkitekter deltager også Grassat - landskab og planlægning i denne prækvalificering.

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...