Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
23. marts 2010

Tækker knækker maraton-koden i Barcelona

Direktør Jørn Tækker og tegnestuechef Peter Boe Hauggaard-Nielsen løb fine tider til Barcelona Maraton og har recepten klar til fremtiden.

Der er en grund til, at Tækkers medarbejdere igen og igen udfordrer sig selv og hinanden til maratonløb. Ifølge direktør Jørn Tækker giver et maraton, og ikke mindst træningen op til, en styrke og en energi, der direkte kan kanaliseres over i hverdagen.

De 42 kilometer i Barcelona blev tilbagelagt for Jørn Tækkers vedkommende på tiden 3.12.47 og for Peter Boes på 3.18.04.

Barcelona 2010

Jørn Tækker og Peter Boe mener, at de nu har knækket koden til at komme under de magiske tre timer. De to løbere har fået afklaret mange ting, så træningsindsats, disponering og kost nu er optimeret og klar til fremtidige løb. 

Det glæder vi os alle til at se, når Berlin Maraton løber af stablen i slutningen af september 2010.

Se målvideo med Peter Boe i hvid t-shirt i midten med nr. 105 og Jørn i hvid t-shirt til venstre med nr. 106 (efter små 30 sekunder kommer damplokomotivet).

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...