Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
12. januar 2010

Fire prækvalifikationer på samme tid

Inden for kort tid er Tækker Rådgivende Ingeniører blevet prækvalificeret til VIA Campus i Horsens, Egebjerg Børnehave ved Svendborg samt kulturcenter Mariehøj og plejeboligcentret Nordvanggård, begge i Rudersdal Kommune.

VIA Campus Horsens
Projektet omfatter opførelse af ca. 7.500 m² undervisningsbyggeri i totalentreprise på Chr. M. Østergaards Vej i Horsens. Tække Rådgivende Ingeniører er ingeniørrådgivere i et team med totalentreprenører STB Byg A/S, Arkitektfirmaet a/s Hune & Elkjær og Kontur Arkitekter MAA.

Egebjerg Børnehave
I Egebjerg ved Svendborg skal Egebjerg Børnehave (Kaskelotten) ombygges i totalentreprise. Projektteamet består af totalentreprenør STB Byg A/S, Kontur Arkitekter MAA og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

Tækker stemning

Kulturcenter Mariehøj
En arkitektkonkurrence på ombygning af 8.000 m² til det kommende kulturcenter i Mariehøj i Rudersdal Kommune. Projektteamet består af Dorte Mandrup Arkitekter, Marianne Levinsen Landskab ApS og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

Plejeboligcenter Nordvanggård
Et nyt plejeboligcenter, Nordvanggård i Bistrup i Rudersdal Kommune, i totalentreprisekonkurrence omfattende 50 almene plejeboliger med tilhørende fælleshus, servicefaciliteter for personale og administrative funktioner. Projektet har et samlet bruttoareal på ca. 4.000 m² og projektteamet består af totalentreprenør STB Byg A/S, SAHL Arkitekter A/S og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...