Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
23. oktober 2009

Tækker vinder stjerneprojekt

Tækker Rådgivende Ingeniører har vundet et stort projekt i totalentreprise om opførelsen af Tjørring skole og ny institution sammen med arkitektfirmaet Friis og Moltke A/S, landskabsarkitekterne Møller og Grønborg og totalentreprenør Davidsen Partnere A/S.

Projektet består af en stjerneformet bygningskrop på ca. 9.000 m2 omfattende skole, vuggestue, børnehave, værkstedsfaciliteter og administration, der er omgivet og dækket af fantastiske rekreative områder, skabt til både leg og læring.

 Tjørring

Bygningen skal opføres som lavenergiklasse 1 byggeri. I konkurrenceprojektet opnås dette uden brug af vedvarende/alternative energikilder.

Et optimalt indeklima har i designprocessen været et bærende og gennemgående parameter. Specielt CO2 koncentrationen er et fokusområde, da en for høj koncentration kan medføre ubehag som træthed, hovedpine og manglende koncentrationsevne.

 Tjørring

Tjørring skole og institution er en nytænkt struktur, hvor centrum i bygningen forbinder alle enheder og niveauer med et højloftet rum med plads til fællesskab.

Anlægssummen er på 119 mio. kr.

5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
8. november
Tækkersminde ApS er stolte af at være mellem de fem stærke finalister i regionen.
10. oktober
Første spadestik blev taget 18. August 2017, og byggeriet er nu kommet godt i gang!
18. september
Arkæologer fra Moesgaard Museum har fundet en helt unik 5.400 år gammel offerøkse i Nye.
Læs flere nyheder her...