Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
1. oktober 2009

Ny direktør i Berlin

Fra 1. oktober er Helle Schröder ansat som ny daglig leder af Tækker Immobilienverwaltung GmbH, Tækkerkoncernens hovedkvarter i Berlin, der beskæftiger sig med udlejningsadministration af mange tusinde lejemål i den tyske hovedstad.

Helle har været i Tækker i flere år, hvor hun blandt andet har arbejdet med udlejning, betalingsopfølgning og personaleledelse samt som controller. Derfor kender hun den tyske forretning særdeles godt.

Samtidig fratræder Søren Krarup som direktør i Tækker Immobilienverwaltung efter planlagt endt udstationering i Berlin. Søren har i sin tid i Berlin fastholdt en lav tomgang i udlejningen og vedligeholdt den stadige optimering af porteføljen. Som direktør har Søren været garant for en høj succesrate og effektiv administration i Tækkers tyske datterselskab.

Susanne Witting er fratrådt som direktør i Tækker Administration i Danmark, som led i de besparelser koncernen har gennemført. Det er med stor beklagelse, at vi må sige farvel til Susanne, der har været en kompetent og vigtig nøgleperson i Tækker ledelse i mange år. Den daglige ledelse af Tækker Administration er overtaget af Erling Lauridsen, som i de sidste to år har været ansat som koncernregnskabschef.

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...