Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
1. oktober 2009

Ny direktør i Berlin

Fra 1. oktober er Helle Schröder ansat som ny daglig leder af Tækker Immobilienverwaltung GmbH, Tækkerkoncernens hovedkvarter i Berlin, der beskæftiger sig med udlejningsadministration af mange tusinde lejemål i den tyske hovedstad.

Helle har været i Tækker i flere år, hvor hun blandt andet har arbejdet med udlejning, betalingsopfølgning og personaleledelse samt som controller. Derfor kender hun den tyske forretning særdeles godt.

Samtidig fratræder Søren Krarup som direktør i Tækker Immobilienverwaltung efter planlagt endt udstationering i Berlin. Søren har i sin tid i Berlin fastholdt en lav tomgang i udlejningen og vedligeholdt den stadige optimering af porteføljen. Som direktør har Søren været garant for en høj succesrate og effektiv administration i Tækkers tyske datterselskab.

Susanne Witting er fratrådt som direktør i Tækker Administration i Danmark, som led i de besparelser koncernen har gennemført. Det er med stor beklagelse, at vi må sige farvel til Susanne, der har været en kompetent og vigtig nøgleperson i Tækker ledelse i mange år. Den daglige ledelse af Tækker Administration er overtaget af Erling Lauridsen, som i de sidste to år har været ansat som koncernregnskabschef.

5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
8. november
Tækkersminde ApS er stolte af at være mellem de fem stærke finalister i regionen.
10. oktober
Første spadestik blev taget 18. August 2017, og byggeriet er nu kommet godt i gang!
18. september
Arkæologer fra Moesgaard Museum har fundet en helt unik 5.400 år gammel offerøkse i Nye.
Læs flere nyheder her...