Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
3. august 2009

Facade føres tilbage til 1804

Den fredede ejendom St. Kongensgade 110A i København bliver restaureret under kyndig vejledning fra Kulturarvstyrelsen. Tækker Rådgivende Ingeniører udfører projektmaterialet, og det er en opgave, der passer perfekt sammen med vores store specialerfaring med restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger.

Netop på grund af ejendommens fredningsdeklaration har Kulturarvstyrelsen ønsket, at facadens udseende skal føres tilbage til opførelsestidspunkt 1804, hvor blandt andet vinduer og farvesætning skal ligne det oprindelige.

St. Kongensgade

For at opnå den helt rigtige rødbrune kulør på facadens overflade, blev der opstillet et farvelaboratorium på stilladset, hvor konservator Lars Vester Jakobsen kunne blande sine oliefarver på gammeldags vis.

Restaureringen forventes færdig ultimo august måned. St. Kongensgade 110A overvåges løbende af Tækkers tilsyn og ikke mindst af et stort antal restaureringsinteresserede københavnere.

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...