Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
12. maj 2009

Tilbud på Middelalderen

Spøttrup Borg i Salling er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Nu skal der laves en tilbygning til den gamle borg med et ankomstcenter, som skal give de besøgende en helt ny oplevelse af borgen.

Spøttrup Borg

Tækker Rådgivende Ingeniører A/S er med i teamet, der skal afgive tilbud på tilbygningen i samarbejde med det anerkendte arkitektfirma Dorte Mandrup Arkitekter MAA og STB Byg A/S. I alt fem teams er prækvalificerede til denne opgave.

Med det nye ankomstcenter får borgen mulighed for at give gæsterne en bedre forståelse af det unikke bygningsværk som Spøttrup Borg er. Tækker Rådgivende Ingeniører giver tilbud på alt ingeniørarbejdet, det vil sige konstruktioner og installationer.

Spøttrup Borg

Museet har mange spændende aktiviteter, hvor borgen levendegøres og for eksempel bliver brugt til markeder. De mange aktiviteter bidrager til at gøre Spøttrup Borg til et fantastisk sted at besøge.

Besøg Spøttrup Borg på www.spottrupborg.dk.

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...