Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
7. maj 2009

Organiseret fangeflugt fra FÆNGSLET

Lørdag 2. maj var der liv i Horsens Statsfængsel. Kunstnergruppen Slottet, der har lejet lokaler i fængslet, holdt åbent hus i væveriet med masser af besøgende.

FÆNGSLET væver

Slotsvæverne, der også lejer lokaler, var i fuld gang ved de mange væve og samtidig afholdt de skøre løbere fra duul (De ustyrlige ultra-løbere) marathonløb med rute igennem fængslet og ned i Horsens by.

FÆNGSLET fangeløb

De mange løbere var iklædt fangedragter, og når de løb nedad gågaden i Horsens skabte det undren og mange smil på tilskuernes læber. Hvis man ikke vidste bedre, kunne det ligne en organiseret fangeflugt.

FÆNGSLET slap af

Foran fængslet hyggede publikum sig i solen på græsset. Man kunne tydeligt fornemme det liv og den stemning, der bliver, når dørene en gang slåes op til turistattraktionen i fængslet med oplevelsescenter, hotel og faciliteter til kunst og kultur.

Tidligere på ugen blev fængslet brugt som træningsplads for brand- og redningshunde fra Horsens, der trænes til at finde overlevende i ruiner.

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...