Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin

Om Jørn Tækker

Jørn Tækker etablerede sin første virksomhed i 1997 og har siden, i samarbejde med partnere og dygtige medarbejdere, skabt en veldrevet koncern.

Jørn Tækker driver flere selskaber i Tækker Group, der beskæftiger sig med ejendoms-, projekt- og ideudvikling, herunder ingeniør- og arkitektarbejde, nybyggeri, renovering, finansiering og administration.

I sin fritid elsker Jørn at være sammen med sin familie, hvor de sammen oplever verden, uanset om det er i Marokko, Berlin eller på Mols.

Jørn er en aktiv løber med en lidenskab for maratonløb, og han er derudover meget engageret i kultur- og sportslivet i Aarhus og Berlin.

Red dots

Jørn Tækker

Jørn Tækker
Idémand og ejer af Tækker Group. Foto: Ib Sørensen.
Hent stort billede her.

 

Red dots

Brugsbetingelser: Alt materiale på Tækker Groups websider er ophavsretligt beskyttet og må kun benyttes i forbindelse med journalistisk omtale af Jørn Tækker, koncernens virksomheder samt projekter relateret til Tækker Group.

 

12. oktober
Bydelen Nye nord for Aarhus sætter nye standarder for fremtidens bæredygtige bysamfund gennem konkrete løsninger, der skaber plads til natur, fællesskab og biodiversitet.
30. juni
Restaureringen og ombygningen af Erhvervsarkivet til Retten i Aarhus er nomineret til Renoverprisen 2022
20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
Læs flere nyheder her...