Tækker Group  
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin

Vores filosofi

Pionerånd, engagement og forretningsinstinkt
Alle selskaber i Tækker Group er drevet af en pionerånd og et forretningsinstinkt, der hele tiden udvider grænserne for vores voksende forretningsområde.

Dette gør vi målrettet, økonomisk bevidst og i et hurtigt tempo.

Vores medarbejdere har evnen til at tænke økonomisk, kreativt og selvstændigt. Vi planlægger effektivt, skaber gennemtænkte løsninger og arbejder altid med opgaverne fra flere vinkler for at opnå de bedste resultater.

Tækker Group er en dynamisk og engageret koncern, hvor medarbejderne angriber dagen med energi, begejstring og godt humør.

Vi brænder for vores arbejde og tror på, at når man har viljen til sejr, er man svær at slå.

Samtlige selskaber forener kreativ tankegang, solidt håndværk og hårdt arbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten eller vores pionerånd, der kendetegner vores måde at arbejde på.

Derudover støtter og sponserer Tækker Group kunst, kultur, idrætsliv og iværksætteri, der afspejler de værdier, som vi selv er drevet af.

 

Fra skovens skygge til corporate identity
En sommernat i skoven mellem teltdug og fuldmånen stod skyggen af et egeblad.

En silhuet, en form, en fortælling, der over tid blev manipuleret, ødelagt, genskabt, kopieret og roteret, for at blive det endelige logo for Tækker Group.

Læs mere om vores logo...
Tækker Group · Toldkammeret · Hack Kampmanns Plads 1, st. tv. · DK-8000 Aarhus C · Phone +45 8619 1844 · Fax +45 8619 1834